Vers bereide gerechten nodig voor uw zaak? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor u!

Vers bereide gerechten voor uw zaak

Verspil niet langer uren aan het zelf bereiden van verse producten en sauzen. Reken op Vacjum, de specialist in het vacumeren en pasteuriseren van etenswaren, exclusief voor horeca en bedrijven. Onze professionele klanten spreiden zich over heel België.

Kwaliteit voor uw klanten: mijn handelsmerk

Onze garantie voor topkwaliteit? Al onze producten worden versgemaakt. Hiervoor worden stuk voor stuk kwaliteitsvolle ingrediënten gebruikt. Al onze Ingredienten worden op de vroegmarkt of bij kwaliteitsslagerijen aangekocht.

Veel langer vers met vacumeren – pasteuriseren

Met vacumeren wordt lucht in de verpakking verwijderd, zonder aan smaak en kwaliteit in te moeten boeten. Dankzij pasteuriseren, een proces in de voedselindustrie, worden schadelijke bacteriën gedoodt. Zonder de producten te beschadigen.

In een handomdraai vers bereide gerechten serveren

De vacuüm verpakte voedingswaren worden in de koelcel en niet diepgevroren bewaard. Zo hebt u uw vers bereide gerechten in een mum van tijd opgewarmd en klaar om te serveren. De voedingswaren blijven voor langere tijd, tot wel zo’n 5 weken, hun kwaliteit, smaak en versheid behouden. Onze producten zijn handig en snel in gebruik, deze dienen enkel in het kokende water opgewarmd te worden!

Thuislevering vanaf 100 EUR

Om de versheid en de bewaartermijn van de basisproducten te garanderen, vragen we u 3 dagen op voorhand uw bestelling door te geven. Hebt u een dringende bestelling? Aarzel dan niet ons te contacteren. Uw bestelling wordt aan huis geleverd vanaf 100 EUR!

Gratis staal!

Zelf proeven van de kwaliteit en versheid van onze producten? Vraag dan nu uw gratis staal bij Vacjum via het contactformulier aan. Voor verdere vragen zijn wij uiteraard voor u bereikbaar via gsm of e-mail.